Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ EBOLA ΣΤΟ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ (ΦΩΤΟ)






Ενώ κάθε μήνα που περνάει βγάζουν και μια απόφαση, σε ανώτερο επίπεδο, που "δείχνει" ξεκάθαρα την επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας να μπει λουκέτο στο Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή η άσκηση - προσομοίωση υποδοχής ύποπτου κρούσματος EBOLA.









Παρούσα η πολιτική ηγεσία (Η Διοίκηση της ΥΠΕ, του ΕΚΕΠΥ, συμμετοχή κλιμακίων του Στρατού και η Διοίκηση του Νοσοκομείου) παρακολούθησαν τη διαδικασία η οποία (βεβαίως) ήταν επιτυχής!
Είμαστε σίγουροι ότι από το απόγευμα θα γεμίσουν τα δελτία ειδήσεων με εντυπωσιακές εικόνες, ενώ θα ακούσουμε δηλώσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση για την ετοιμότητα της χώρας.
Καιρός όμως να "ανοίξουμε το χάρτη" και να μην περιοριστούμε στο ένα περιστατικό που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Καιρός να δούμε ολόκληρη την εικόνα:
Για να αντιμετωπιστεί αυτή επιδημία, αλλά και η επόμενη χρειάζεται ζωντανό δημόσιο σύστημα περίθαλψης. Με το χάλι που έχουν σήμερα τα νοσοκομεία μας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τις καθημερινές ανάγκες περίθαλψης του κόσμου που πεθαίνει στο δρόμο. Εξετάσεις κόβονται, νοσοκομεία κλείνουν, τα φάρμακα, μόνο αν τα πληρώσει κανείς από την τσέπη του....
Όσοι λοιπόν είναι υπεύθυνοι γι' αυτή την κατάντια ας καταλάβουν ότι δεν αντιμετωπίζεται ούτε ο ΕΒΟΛΑ, ούτε άλλη επιδημία, ούτε οι ανάγκες του λαού με κλειστά νοσοκομεία!



ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ "ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ EBOLA" , ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ


ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ


ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ - ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου