Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Όλα καλά, όλα ανθηρά στο Γεν. Νοσ. - Κ.Υ. Νάξου....!!??



Προχθές  πέμπτη 7 Αυγούστου και σωτήριον έτος 2014, επισκέφτηκε το τοπικό  Κ.Υ. ο υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου όπου και ανήκει το Γεν.Νοσ.- Κ.Υ Νάξου.
Ο  υποδιοικητής  ΥΠΕ ξεναγήθηκε  στους χώρους του νοσοκομείου  πλαισιωμένος από τους μόνιμους παρατρεχάμενους αυλοκόλακες του Κ.Υ Νάξου  και κάποιους άλλους γυρολόγους πολιτευτάδες  που δήθεν υπηρετούν την δημόσια δωρεάν υγεία .Όλοι αυτοί άλλωστε είναι που πάντα συνοδεύουν με  οσφυοκαμψία κάθε επιφανή... επισκέπτη του Κ.Υ.   

Ο υποδιοικητής λοιπόν κατά την σύντομη περιήγηση, έμεινε άναυδος με την άρτια λειτουργία όλων των τομέων του νοσοκομείου (χειρουργεία, αιμοδοσία, τεχνητός νεφρός... κ.λ.π, κ.λ.π).
Η επάρκεια δε των ειδικευμένων και  αγροτικών ιατρών ικανοποίησε τον επισκέπτη μας τα μάλα , αλλά και αυτός βέβαια με την σειρά του , αναγνώρισε την  προσπάθεια που κάνουν όλοι  με το να τους δηλώσει ότι είναι γνώστης του τι  αντιμετωπίζουν οι γιατροί στα νησιά όντας νησιώτης και ο ίδιος(Ρόδιος παρακαλώ) και ότι ήταν και θα είναι πάντα μαζί  με τους εργαζόμενους .
Μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τον τιμημένο χώρο του ΠΑΣΟΚ το οποίο κατά μια έννοια συμπτωματικά δλδ,...  είχε και την τιμητική του στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε (κεκλεισμένων των θυρών)  στο τέλος για να συζητήσουν τα  θέματα του Γεν.Νοσ.-Κ.Υ. Νάξου.
Κατόπιν μετέβησαν στο δήμο Νάξου ώστε να συναντηθούν με το δήμαρχο και να ξανασυζητήσουν τα τρέχοντα θέματα  υγείας- περίθαλψης και πρόνοιας του νοσοκομείου.  
Όλα καλά  λοιπόν ,η τύχη της ποιοτικής  δημόσιας δωρεάν υγείας βρίσκεται σε καλά και ικανά χέρια με   αισιόδοξα τα μηνύματα τόσο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο!!..
Η κουραστική  ημέρα φαντάζομαι θα τελείωσε με το καθιερωμένο τραπέζωμα  όπως  είθισται .
Τους ευχόμαστε καλές διακοπές και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους. Άξιος ο μισθός τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου