Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Οχι στην ψευτοαξιολογηση είπαν όλοι οι εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό


Απέρριψαν το σύστημα  αξιολόγησης οι Διευθυντές του Ευαγγελισμού θα παραδώσουν τα φύλλα στο σωματείο!
Απέρριψαν το νόμο περί αξιολόγησης ομόθυμα οι προϊστάμενοι και οι Διευθυντές Τμημάτων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, δηλώνοντας ότι όχι μόνο δεν θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση των υφισταμένων τους, αλλά θα πρωτοστατήσουν στην παράδοση των φύλλων αξιολόγησης στο σωματείο.

Η απόφαση πάρθηκε την Παρασκευή έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμού (ΣΕΝΕ) με τη συμμετοχή Προϊσταμένων πολλών Τμημάτων απ' όλες τις υπηρεσίες (Νοσηλευτική, Ιατρική, Διοικητική κ.λπ.).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΣΕΝΕ κ. Ηλία Σιώρα « διατρανώθηκε για ακόμα μια φορά η ομόθυμη απόφαση των εργαζομένων να καταργήσουν στην πράξη το νόμο για την αξιολόγηση και να απέχουν από κάθε διαδικασία. Έχει γίνει πλέον κατανοητό απ' όλους ότι η «αξιολόγηση» είναι προετοιμασία είτε για απόλυση, είτε για μείωση μισθού, είτε για διαθεσιμότητα.» και πρόσθεσε πως «το γεγονός ότι ως σήμερα ο νόμος αυτός έμεινε στα χαρτιά, οφείλεται στη σθεναρή και μαζική αντίδραση των εργαζομένων σε όλο το δημόσιο

Τέλος, οι Προϊστάμενοι μαζί με το σωματείο διατράνωσαν αυτή τους την απόφασή με παράσταση στο Διοικητή του Νοσοκομείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου