Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσημα και ιδιώτες ιατροί στο ΕΣΥ με το αζημίωτο .Δείτε το παράδειγμα του νοσοκομείου Λήμνου.








Από το blog του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου  Λήμνου:
"Μετά τις φασαρίες που έγιναν για την παθολογική κλινική η φίλη μας η Ισμήνη φρόντισε να την καλύπτει εκ των ενόντων καλώντας να εφημερεύουν ιδιώτες παθολόγοι του νησιού. Κι εδώ όμως φαίνεται ότι κάνει τις παγαποντιές της και φροντίζει οι φίλοι και κολλητοί της να αμείβονται διαφορετικά από τους άλλους.
Συγκεκριμένα Το Σαββατοκύριακο 2-4 Αυγούστου κλήθηκε να εφημερέψει ο στρατιωτικός ιατρός κ. Λούκας  (ο οποίος όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε άδεια ανατροφής από το στρατό). Για το συγκεκριμένο διήμερο λοιπόν πληρώθηκε με 500€ κλικ ΕΔΩ.
Επίσης για το δωδεκαήμερο από 20/7/2014 μέχρι την 1/8/2014 εφημέρεψε στην παθολογική κλινική ο πρώην διευθυντής της έναντι 1100€. κλικ ΕΔΩ.
Δε μας κάνει εντύπωση το ότι με την διάλυση που επικρατεί στο νοσοκομείο αναγκάζεται να καλεί ιδιώτες για την κάλυψη των αναγκών του, αυτό άλλωστε το έχουμε συνηθίσει, εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος αμοιβής τους, πως είναι δυνατόν ο κ. Περπερίδης πρώην διευθυντής της Παθολογικής κλινικής να παίρνει 1100€ για δώδέκα μέρες και ο κ. Λούκας 500 για ένα διήμερο; Το πως υπολογίζονται οι αμοιβές τους είναι κάτι που μόνο η Ισμήνη μπορεί να μας διευκρινήσει, καλό όμως είναι κάποιος να ψάξει λιγάκι τα πράγματα γιατί δε μας πολυαρέσουν.Η συνέχεια των αποτελεσμάτων της διοίκησης της κυρίας σε λίγο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου