Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Ναζιστική δήλωση Υπουργού Υγείας Λιθουανίας: Η ευθανασία μπορεί να είναι μία επιλογή για τους φτωχούς!"ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..."


ΤΟ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ...ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΑΖΙΣΜΟ!Η ευθανασία μπορεί να είναι αναγκαία για τους φτωχούς ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας, είπε η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė που ορκίστηκε πριν ένα μήνα, αλλά ήδη έχει προκαλέσει μια ανοιχτή συζήτηση για την νομιμοποίηση της ευθανασίας. 

Χωρίς να προβεί σε συγκεκριμένες προτάσεις, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η Λιθουανία δεν διαθέτει κράτος πρόνοιας που να κάνει προσβάσιμο το σύστημα υγείας σε όλους τους πολίτες και ότι η ευθανασία μπορεί να είναι μια επιλογή για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να βασανίζουν τους συγγενείς με το θέαμα του πόνου τους.
Επίσης, ο υπουργός έθεσε την ιδέα της ευθανασίας για τα παιδιά. Η ίδια σημείωσε ότι η επιλογή αυτή είχε εγκριθεί για για παιδιά στο Βέλγιο μετά από μια μακρά δημόσια συζήτηση εκεί. Είναι μια επιλογή που θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για τη Λιθουανία, μετά από δημόσια συζήτηση. 

πηγη:bioedge.org 
πηγη:via 
anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου