Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΕΊΨΕΙ Ε.Κ.Α.Β....



















Ενόχλησαν οι αλήθειες του IONION FM για τον θάνατο του σκηνοθέτη Γ. Κοτσώνη. Μαινόμενος ο διεθυντής του ΕΚΑΒ μοίραζε onAir μηνύσεις σε δημοσιογράφους!


Πρωτοφανή επίθεση στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο με απειλές, απαξιωτικούς, προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, έκανε σήμερα στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και στο IONION FM ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος με αφορμή το ρεπορτάζ για τον τραγικό θάνατο του 67χρονου και μέχρι πρότινος σκηνοθέτη  της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA Γιάννη Κοτσώνη, στις Θίνες Βαρθολομιού. Συγγενείς και φίλοι κατήγγειλαν ότι το πρώτο ασθενοφόρο από το Κέντρο  Υγείας Βάρδας έπαθε βλάβη και ξέμεινε στον δρόμο … Κλήθηκε άλλο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας που όμως παραδόξως υπέστη και αυτό μηχανική βλάβη και ξέμεινε στην διαδρομή. Τελικά μετά από μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά αγωνιώδους αναμονής,  έφτασε το τρίτο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Πύργου στην παραλία Θινών Βαρθολομιού για να παραλάβει τον 67χρονο, χωρίς όμως να έχει  τον απαραίτητο απινιδωτή αν και είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι για καρδιακό επεισόδιο. Ήταν όμως πολύ αργά καθώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του .
« Είστε ψεύτης , άσχετος και πρέπει να ντρέπεστε που γράφετε αυτά τα πράγματα . Θα σας κάνω μήνυση . Θα πάρω τηλέφωνο τον διευθυντή της Ελευθεροτυπίας.»  ανέφερε εκτός εαυτού στο IONION FM ο κ. Μπαράκος κι έκλεισε το τηλέφωνο, αγνοώντας τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου ότι το ρεπορτάζ βασίζεται σε επώνυμες μαρτυρίες και καταγγελίες.
« Τα πράγματα έγιναν όπως τα περιγράφετε στο ρεπορτάζ . Εγώ τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι χάλασαν τα δύο ασθενοφόρα. Το τρίτο ήρθε από Πύργο μετά από μια ώρα, πήρε τον ασθενή σαν τσουβάλι και έφυγε…Έχω καταγράψει τις τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό μου»  ανέφερε στο IONION FM ο Γιώργος Κοκκορίνος κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας.
Την αργοπορία του ΕΚΑΒ αποκάλυψε στην ΕΡΤ OPEN και η σύζυγος του θανόντος :  «Το μοναδικό που ελπίζω πια είναι ο χαμός του ανθρώπου μου να σταθεί η αφορμή για να διορθωθεί η κατάσταση στο χώρο της υγείας και να μην θρηνήσουμε άδικα και άλλους συνανθρώπους μας» ανέφερε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μαρινόπουλο. «Είναι ντροπή κρατικοί υπάλληλοι να απειλούν δημοσιογράφους επειδή γράφουν την αλήθεια και κάνουν ρεπορτάζ» ανέφερε ο Γιώργος Μαρινόπουλος.
« Είναι περίεργο γεγονός  ο κ. Μπαράκος να απειλεί τον συνάδελφο Μάκη Νοδάρο την ώρα που όλα τα στοιχεία και οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ. Με μηνύσεις και απειλές δεν πτοείται το IONION FM»  ανέφερε ο διευθυντής του σταθμού Δημήτρης Κολόκας.

ΠΗΓΗ:http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51098&Narea=%C2%C1%D1%C8%CF%CB%CF%CC%C9%CF&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου