Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Σύσκεψη πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων για τον καλύτερο συντονισμό των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται ενάντια στην εφαρμογή του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγησηΑΔΕΔΥ
Αθήνα 05-05-2014
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Υλοποιώντας την απόφαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. της 28/4/2014, για τηνπραγματοποίηση κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου μεγάλης σύσκεψηςπρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων για τον καλύτερο συντονισμό των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται ενάντια στην εφαρμογή του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγηση σας καλούμε, την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 και ώρα 13.30 στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου (Πατησίων και Στουρνάρη).

Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν όλα τα Διοικητικά Συμβούλια και οι επιτροπές αγώνα, των Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων τουΔημοσίου. Ο στόχος της σύσκεψης, είναι η οργάνωση του απεργιακού μας αγώνα, για την ακύρωση στην πράξη του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγηση και ο συντονισμός όλων των απαραίτητων μέτρων για την επιτυχία της αγωνιστικής μας προσπάθειας.

Για να είναι παραγωγική η σύσκεψη, καλό θα είναι τα ΔΣ να μεταφέρουναποφάσεις (Γενικών Συνελεύσεων ή Διοικητικών Συμβουλίων).

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

O αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση δεν είναι υπόθεση καθενός ξεχωριστά, αλλά πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μαζικής και συλλογικής δράσης. Γι αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία όλων!

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου