Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Έκοψαν σποτάκια του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής .(2 video)
“Πρωτοφανή πράξη φίμωσης του δημοκρατικού λόγου και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, επιστημονικών κλάδων” από την κυβέρνηση, καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής. Με υπουργική απόφαση η κυβέρνηση απαγόρευσε τη μετάδοση μηνυμάτων συνδικαλιστικών και άλλων φορέων, πλην των πολιτικών κομμάτων. 
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου με υπουργική απόφαση “απαγορεύτηκε η μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών”. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος κάνει λόγο για μια “πρωτοφανή λογοκρισία που δεν έχει προηγούμενο σε ευνομούμενη Δημοκρατία” και καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.
Οι φαρμακοποιοί διαμηνύουν πως “με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους.  Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση”.

Απαγορευμένο σποτ Φ.Σ.Α.    Ι
ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου