Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

14 ΜΑΗ-ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

14 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

πηγη:http://pgnysteri.blogspot.gr/

ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΡΤ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΕΙ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ
 ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ...ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΜΗΝΥΜΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΕΡΤ,ΑΕΙ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Μεγάλη ήταν η αγωνιστικότητα και η διάθεση για συνέχεια απο τους εργαζόμενους που απέργησαν,  η διαδήλωση των υγειονομικών έπαιρνε στο διάβατης όλα τα κομάτια του δημοσίου που απεργούσαν και τα ένωσε σε μια μίνι διαδήλωση του δημοσίου και όχι μόνο. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ 14ΜΑΗ, παρόλο που οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι παρεμβάσεις το πρότειναν.
Οι δυνάμεις του ΝΥΣΤΕΡΙ και του συντονιστικού νοσοκομείων που είχαν προτείνει ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΉ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΙΣ 14ΜΑΗ, στην σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων νοσοκομείων και συνδικαλιστών που είχε καλέσει η ΠΟΕΔΗΝ ...θα παλέψουν για να δώσουν νέα απεργιακή συνέχεια στην επιτυχία της 14Μαη...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου