Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

ΟΕΝΓΕ: Συμμετέχουμε στην παγκόσμια ημέρα δράσης κατά του φασισμού και ρατσισμού.
Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece
Αθήνα, 18 Μαρτίου 2014


Συμμετέχουμε στην παγκόσμια ημέρα δράσης κατά του φασισμού και ρατσισμού

Η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. συμμετέχει μαζί με δεκάδες άλλες ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, και πρωτοβάθμια σωματεία στην παγκόσμια ημέρα δράσης κατά του φασισμού και του ρατσισμού που πραγματοποιείται στις 22 Μάρτη 2014. Καλεί τις ενώσεις ιατρών, τα μέλη της και συνολικά τους εργαζόμενους να λάβουν μέρος στα συλλαλητήρια που οργανώνονται, στην Αθήνα στην Ομόνοια στις 2μμ όπου θα ακολουθήσει συναυλία στο Σύνταγμα στις 4μμ,  στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 12.00 και στα Χανιά στη Πλατεία Αγοράς στις 12.30. 


Ο ενεργός ρόλος των νεοναζί στην κυβέρνηση της Ουκρανίας με την ανοχή τη Ε.Ε., το διαρκές έγκλημα της Ευρώπης φρούριο που γεννάει "Λαμπεντούζες" και "Φαρμακονήσια" αλλά και η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τον Ξένιο Δία απαιτούν αντιφασιστική και αντιρατσιστική εγρήγορση από όλους μας.


Ιδιαίτερα για το χώρο της υγείας δηλώνουμε πως δεν θα αφήσουμε να γίνει πεδίο ρατσιστικής και φασιστικής προπαγάνδας. Ούτε με τις "υγειονομικές βόμβες" και τις στοχοποιήσεις κοινωνικών ομάδων, ούτε με τις φασιστικές αιμοδοσίες, ούτε με τις επιχειρήσεις σκούπα σε νοσοκομεία. Το αγαθό της υγείας για εμάς θα μείνει ανοιχτό και δωρεάν για όλους ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, θρησκείας, ασφάλισης.


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 22 ΜΑΡΤΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ


Για την ΟΕΝΓΕ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤ.
ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜ.                                      ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου