Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αγώνας ζωής για την 54χρονη που έπεσε από τα τείχη Ηρακλείου Κρήτης για ένα «πιάτο φαΐ με αίμα»...




Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την 54χρονη γυναίκα που έκανε βουτιά στο κενό και πήδηξε από τα τείχη του Ηρακλείου δίνουν οι γιατροί στην Εντατική Μονάδα του Βενιζελείου. Η κατάστασή της δεν έχει σταθεροποιηθεί και η ανάγκη για αίμα είναι επιβεβλημένη.
Αν και δεν έχουν υποστεί βλάβες ζωτικά σημεία του σώματός της, η γυναίκα που έπεσε από ύψος 10 μέτρων αντιμετωπίζει προβλήματα με τις κακώσεις στη λεκάνη της.
Η περιπέτεια της 54χρονης γυναίκας που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της έχει σοκάρει τους πάντες και κυρίως τους εργαζόμενους και τους παράγοντες στη δημόσια υπηρεσία που διατηρούσε επί 20 περίπου το κυλικείο.
Δεν έχουν ακόμη καταφέρει να σταθεροποιήσουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας της 54χρονης, που χθες σε μια στιγμή απελπισίας βούτηξε από ύψος 10 μέτρων στα τείχη του Ηρακλείου.
Αν και σύμφωνα με τους γιατρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο δεν έχουν  πειραχτεί ζωτικά όργανά της, η αιμορραγία που προκαλείται από τις κακώσεις στη λεκάνη της επιβάλλει συνεχώς μεταγγίσεις αίματος, γεγονός που έχει κινητοποιήσει μέχρι και τη διοίκηση του νοσοκομείου, που έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να διαθέσουν αίμα.
Η είδηση για την απελπισμένη πράξη της άφησε άφωνη την τοπική κοινωνία χθες, αλλά και τους ανθρώπους από τη δημόσια υπηρεσία στην οποία επί 20 περίπου χρόνια διατηρούσε το κυλικείο.
Η 54χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, ενώ οι γιατροί μέχρι να καταφέρουν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της… αποφεύγουν να κάνουν εκτιμήσεις, αν και σε άμεσο χρόνο δε φαίνεται ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή της.

Ανατριχίλα προκαλεί το σημείωμα που άφησε πίσω της η 54χρονη γυναίκα, λίγο πριν πηδήξει από τα τείχη . Απευθυνόμενη στο σύζυγό της αλλά και την κόρη της ζητάει συγγνώμη για την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ εξηγεί πως δεν άντεξε άλλο την ταλαιπωρία για ένα «πιάτο φαΐ με αίμα».

«Με τα 600 ευρώ που έχω πάνω μου να πληρώσεις το ΤΕΒΕ. Το ενοίκιο το πλήρωσα χθες. Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα. Να σπουδάσεις την κόρη μας και να μην την αφήσεις ποτέ μόνη. Το σπίτι στο χωριό να μείνει στην κόρη μας»...

ΠΗΓΗ:http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ellada/kori-moy-syggnomi-kai-pidixe-sto-keno#.UybKO6h_t3M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου