Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ! Το τρις εξαμαρτείν ανδρός παράφρονος !


1 )Καταγγελία για «εκβιασμό» από τον υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη & Δύο συνεργάτες του Άδωνη τον καρφώνουν για τον φαρμακοβιομήχανο.
Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας καταγγέλλει εκβιασμό από τον Α. Γεωργιάδη(ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (blog))
Καταγγελία για «εκβιασμό» από τον υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη έκανε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο «Ελλάς-Ορθοδοξία».
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως «απειλήθηκε» από τον κ. Α. Γεωργιάδη, προκειμένου να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην οποία τοποθετήθηκε με δικαστική πράξη τον περασμένο Οκτώβριο.
Όπως καταγγέλλει ο Μητροπολίτης, ο κ. Α. Γεωργιάδης τον «απείλησε» με δυσφήμιση, στην περίπτωση που παρέμενε Πρόεδρος!
Μάλιστα, ο κ. Παύλος ισχυρίζεται ότι, την ίδια τακτική ακολούθησε ο Υπουργός και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού, που αποτελείτο από δικαστές, στρατιωτικούς και επιστήμονες…

                                                

πηγη:http://ygeianet.gr/keimeno.php?id=421642 )Δύο συνεργάτες του Άδωνη τον καρφώνουν για τον φαρμακοβιομήχανο


                                                       ΚΑΙ
Όταν το Hot Doc στο 41ο τεύχος του αποκάλυψε ότι ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιαδης, ενώ είχε ολοκληρωθεί ο διάλογος για την τροπολογία για τα φάρμακα και λίγο πριν αυτή έρθει στη Βουλή προς ψήφιση,  ο ίδιος επισκέφθηκε τα γραφεία φαρμακοβιομήχανου, επέλεξε αντί να απαντήσει δημόσια ως δημόσιο πρόσωπο να μηνύσει το Hot Doc και το δημοσιογράφο που έκανε την αποκάλυψη.
Τα καίρια ερωτήματα που είχαν τεθεί τότε στον υπουργό αφορούσαν το τι ακριβώς είχε επιλέξει να διαπραγματευτεί κρυφά και για ποιο λόγο; Ποιο ήταν το κρυφό παζάρι στο οποίο επέλεξε να πάει ο υπουργός στα γραφεία ενός φαρμακοβιομήχανου πριν ψηφιστεί η τροπολογία για τα φάρμακα, αντίθετα με κάθε έννοια εθιμοτυπίας και δεοντολογίας, αντί ο φαρμακοβιομήχανος να πάει στο γραφείο του υπουργού; Και μάλιστα την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης κόπτονταν σε non paper του υπουργείου Υγείας, να μην ψηφιστεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε απώλειες δύο δις. ευρώ στα κέρδη των πολυεθνικών;
Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις δύο στενών συνεργατών του Άδωνι Γεωργιάδη, το δημοσίευμα ήταν απολύτως αληθές. Σύμφωνα με τις επίμαχες καταθέσεις που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το koutipandoras.gr και οι δύο παραδέχονται ότι ο υπουργός επιχείρησε να δει τον φαρμακοβιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα από την ένορκη κατάθεση του Αντώνιου Αυγερινού ο μάρτυρας, ο οποίος όπως ο ίδιος τονίζει είναι συνεργάτης του Άδωνη Γεωργιάδη σε θέματα δημόσιας Υγείας και φαρμάκων, ο υπουργός Υγείας πήγε στα γραφεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις 22/11/2013 στις 21:30 το βράδυ, όπου ενημερώθηκε ότι ο επιχειρηματίας είχε φύγει από το γραφείο του.
Στη δεύτερη ένορκη κατάθεση η Βασιλική Κατραβά, γραμματέας του υπουργού και υπεύθυνη για τα ραντεβού του, παραδέχεται ότι ενημερώθηκε από τον υπουργό Υγείας πως θα συναντούσε τον φαρμακοβιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα γραφεία του στο NEWSBOMB, κάτι το οποίο εν συνεχεία έμαθε ότι δεν κατέστη δυνατόν.
Μετά και τις καταθέσεις των συνεργατών του Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι παραδέχονται ότι ο υπουργός όντως επισκέφθηκε νύχτα γραφεία φαρμακοβιομήχανου παραμονές της ψήφισης της τροπολογίας για τα φάρμακα, τα καίρια ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Πώς είναι δυνατόν ένας υπουργός να επισκέπτεται νύχτα φαρμακοβιομήχανο λίγες ώρες πριν την ψήφιση της τροπολογίας αντί να συμβεί το αντίστροφο και να πάει ο επιχειρηματίας στο γραφείο του υπουργού; Συμβαδίζει μία τέτοια κίνηση με τη λειτουργία, τα καθήκοντα και το αξίωμα ενός υπουργού; 
Θαυμάστε την αντίδραση και τα ψέματα του Άδωνη Γεωργιάδη όταν το Hot Doc είχε αποκαλύψει την «επίσκεψή» του στο φαρμακοβιομήχανο


adonis_tweet.jpg

Δείτε τώρα τις καταθέσεις που «καρφώνουν» τον Άδωνη Γεωργιάδη

adonis_martiras_3.jpg
adonis_martiras1_0.jpg


ΠΗΓΗ:http://www.koutipandoras.gr/article/107371/dyo-synergates-toy-adoni-ton-karfonoyn-gia-ton-farmakoviomihano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου